FIGYELEM!!!
NyitólapPolgár Info portálok helye országszerteHelyi, országos hírekBelépésRegisztrációFórum
 
Bemutatkozás
· Városunkról
· Gazdaságunk
· Történelmünk
· Kultúránk
· Hagyományaink
· Hivatalok
· Kapcsolat, Impresszum

 
Hírek
 · Helyi hírek
 · Belföld
 · Külföld
 · Kultúra
 · Szabadidő
 · Tudomány
 · Hagyományok
 · Publicisztika
 · Életmód
 · Civil kurázsi
 · Magazin
 · Természet

 
Menük
· Főoldal
· Apróhirdetés
· Bannerek
· Bemutató oldalak
· GYIK
· Hirdetések
· Hírek archívuma
· Hírküldés
· Keresés
· Letöltések
· Magyar termék
· Naplók
· Olvasóink web ajánlata
· Országos Polgár Info
· Sakk
· Statisztikák
· Szavazások
· Személyes üzenetek
· Top 10
· Visszajelzés

 
Keresés itt
 
Számláló
Összesen


találatot kaptunk az oldal indítása óta:

 
Támogatók
Ez itt az Ön hirdetésének a helye
Mosolygás 

 
Takács Festék és Fakereskedés
Takács Festék és Fakereskedés

- Gerenda, tetőléc, tetőfólia
- Lambéria, vízzáró anyagok
- Szigetelő és ragasztóanyagok
- Külső-belső festékek
- OSB lapok – Barkácsáruk
- Tömítőanyagok
- Bituzsindely

Zamárdi, Siófoki u.
Kocsi Csárdától 300 m.
Tel:84/346.735, 06/30/994-7101
E-mail:takacsfa@citromail.hu 
SIOTRADE Alkatrészkereskedelmi Kft.
SIOTRADE Alkatrészkereskedelmi Kft.

Suzuki, Maruti,
keleti és nyugati gépjárműalkatrészek.

Nyitvatartás:

Hétfőtől péntekig: 9.00 – 17.00

Szombaton: 9.00 – 12.00

Cím: Siófok, Fő u. 7.
Tel./Fax: 84/313-525
Mobil: 20/96-84-993
E-mail: siotradekft@citromail.hu

 
Négy évszak kertészet
Négy évszak kertészet
 

 
Dr. Csath Magdolna: A gazdaságról magyarul: Van megoldás
Belföld    Magyarországon, nemzetközi elemzések szerint, nő az alultáplált emberek, közöttük a gyermekek száma. Minden öt gyermekből egy szegénységben él. Ebben a helyzetben alkalmazza az MSzP gyakorlatilag 2007 óta folyamatosan az elszegényedést okozó megszorításokat, amelyeket ebben az évben fel akarnak gyorsítani.

Írta: vargal Dátum: 2009. June 10. Wednesday, 00:06 (164 olvasás)
(Tovább... | 5057 betű van még | Tovább | Értékelés: 0)

 
Otthonvédõk tanácskozása a kormányfõ megbízottjával
Civil kurázsi

Budapest, 2009. június 9. kedd

 

     Bajnai Gordon miniszterelnök Dr. Kovárik Erzsébetet, a Szociális és Munkaügyi Minisztérium szociálpolitikai államtitkárát bízta meg azzal, hogy tárgyaljon az Otthonvédők küldöttségével a devizahiteleseket és a közüzemi díjhátralékosokat érintő kilakoltatási probléma megoldásáról. Az Otthonvédők küldöttsége csütörtökön délelőtt találkozik az államtitkárral – jelentette be a Magyar Szociális Fórum kedden.

     Az Otthonvédők legfőbb követelése a kilakoltatások és az otthonok elárverezésének azonnali leállítása, és fizetési moratórium elrendelése. Állami kezességvállalást és adósság-átütemezést követelnek, hogy senkit se lehessen kilakoltatni jogszerűen birtokba vett egyetlen otthonából, ha önhibáján kívül nem tud eleget tenni fizetési kötelezettségének. Arra törekszenek, hogy ebben az esetben a tulajdonjogát se veszítse el otthona fölött a bajba jutott.

    Civilszervezeti képviselőkből és szakemberekből álló delegációjuk másfél millió érintett érdekében keres megoldást, nyitottan minden ésszerű rendezésre, de a leghatározottabban elutasítanak minden olyan elképzelést, származzon az államtól, vagy magán cégtől, amely az emberek otthonvesztésével járna.

    Az Otthonvédők több mint egy hónapja vártak arra, hogy a kormány tárgyalóasztalhoz üljön velük. Eredetileg a miniszterelnökkel akartak személyesen beszélni, tekintettel a probléma társadalmi horderejére, de Bajnai Gordon kitért kétszeri megkeresésük elől. Ennek dacára bíznak abban, hogy megoldási javaslatuk nem fog süket fülekre találni a minisztériumban, és eredményre juthatnak az adósok és a kilakoltatással fenyegetettek érdekében.

    A csütörtöki találkozó 10.30 órakor kezdődik a Szociális és Munkaügyi Minisztériumban. Az Otthonvédők a maguk részérők sajtó-nyilvánosnak tekintik az eseményt.+++

 

Kiadta: MSZF SZK

06 30 5927371


Írta: vargal Dátum: 2009. June 10. Wednesday, 00:02 (175 olvasás)
(Tovább | Értékelés: 0)

 
Hajnali ima a nemzetért
Belföld Egyre fogy a Hold....

Írta: szerkeszt Dátum: 2009. June 08. Monday, 17:26 (190 olvasás)
(Tovább... | 92 betű van még | Tovább | Értékelés: 0)

 
Siófok megszentelt helyén emlékeztek Trianonra
Helyi hírek

Június 4-én a  Civilek a Nemzetért Egyesület Siófok rendezésében tartott rendezvényen emlékeztek a 89 évvel ezelőtti békediktátumról, mely tragikusan befolyásolta a magyarság történetét.

 A helyszín a  Béke park „ Kórházdombnak” nevezett része, ahová a Trianon emlékmű- Nemzeti Emlékhely megvalósítását tervezik az egyesület és az önkormányzat összefogásával.

 A megemlékezésre minden korábbinál többen jöttek el, és a Siófoki Férfi Dalkörnek köszönhetően  messze csengően szóltak a nemzetről, magyarságról szóló dalok, nemzeti himnuszaink a hivatalos Kölcsey-Erkel himnusz, a Boldogasszony anyánk…, a Székely-, és a Csángó himnusz. Ez utóbbi Vörös Judit tisztahangú, szívhez szóló előadásában sokak szemébe csalt könnyet.

 A megemlékezés előadója Varga László, az egyesület elnöke volt:


Írta: vargal Dátum: 2009. June 07. Sunday, 08:44 (169 olvasás)
(Tovább... | 9662 betű van még | Tovább | Értékelés: 0)

 
Adósság elengedés Kambodzsának
Belföld

Magyarország elengedi Kambodzsa tartozásának felét, a fennmaradó összeget pedig két hónapon belül visszafizeti a délkelet-ázsiai ország - tájékoztatta a külügyi szóvivő csütörtökön az MTI-t.

"A tartozás felét Magyarország leírja, míg másik felét Kambodzsa két hónapon belül visszafizeti.

Írta: vargal Dátum: 2009. May 28. Thursday, 23:47 (164 olvasás)
(Tovább... | 1070 betű van még | Tovább | Értékelés: 5)

 
Sajtóreggeliket tartanak a prostituáltak a pályázaton nyert pénzbõl
Belföld

48 millió forint pályázati pénzt nyert a Magyar Prostituáltak Érdekvédelmi Szövetsége, így a Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében képzéseket és sajtóreggeliket tartanak majd - mondta az InfoRádiónak a Földi Ágnes, a szövetség elnöke.

A Magyar Prostituáltak Érdekvédelmi Szövetségének elnöke az InfoRádiónak elmondta: a pályázaton nyert 48 millió forintból emberkereskedelem elleni tréninget tartanak majd, az egyesület vezetői közül hárman angol nyelvű képzésben vehetnek részt, valamint segítséget nyújtanak a vállalkozóvá válásban és jogsegély szolgálatot is szerveznek a szexmunkásoknak.


Írta: vargal Dátum: 2009. May 28. Thursday, 23:44 (182 olvasás)
(Tovább... | 1475 betű van még | Tovább | Értékelés: 0)

 
A Szent Lélek érkezik, hogy megújítsa a Kárpát-medencét
Hagyományok

A Szent Lélek érkezik, hogy megújítsa a Kárpát-medencét

Pünkösd 2009. május 30-31.

Majd 40 napja ünnepeltük Urunk Jézus feltámadását. A nagy szikla elmozdult a sír bejáratától, és kirobbant belőle az ÉLET. Ezzel egyidőben mozdult a természet, megduzzadtak és kibomlottak a rügyek, a hideg, a tél, a mélység fogságából előtört az élet, amely a Kárpát-medencében a tündérvilágot sejteti. Ehhez a szép eseményhez kötődött hajdanában a legénnyé avatás szertartása, amely esemény a felnőtté avatásnak tekinthető. Az ősi népeknél az ilyen ünnepek a nővé, vagy legénnyé válást jelentették. Ettől kedve felnőtt embereknek számítottak. Ez egyfajta beavatás volt, aminek a mai megfelelője az érettségi, amely sajnos már nem tartalmazza azokat a szakrális formákat és rítusokat, amelyek a régi felnőtté avatásban még megvoltak. Ezt a húsvéti legényavatást őseink pilisezésnek hívták. Akit legénnyé avattak, annak segítenie kellett Nagyboldogasszonynak. Az Ő tanítványait, virágait, a fiatal lányok jelentették.

Feltámadás negyvenedik napján Jézusunk a mennybe ment, most már ott képvisel minket, nem felejtett el bennünket, s mire a szép Kárpát-medence virágba borul s Tündérkertté változik, elküldi Szent Lelkét, a mindenek megújítóját. Ezért Pünkösdöt mi magyarok, a virágok ünnepének is nevezzük.


Írta: vargal Dátum: 2009. May 25. Monday, 20:42 (176 olvasás)
(Tovább... | 5247 betű van még | Tovább | Értékelés: 0)

 
Egy tönkrement vállalkozó magányos harca
Civil kurázsi

 Valahol a 6-os úton kerékpárját tolva bandukol egy ember.

A kormányraakasztva szatyor, benne szerszámok, fandli és kőműveskanál. Autók húznak el mellette és a röpke pillanatban talán szánakozva, vagy közömbösen nézik őt, ahogy a rekkenő májusi kánikulában kerékpárjába kapaszkodva, nehezülő léptekkel rója a kilométereket. Talán arra gondolnak, ugyan mi űzi aszerencsétlent, hogy nincs jobb dolga, mint a gőzölgő aszfaltot koptatni? Szűcs Laci útja kínból, szenvedésből, gyötrődésből született,végső elkeseredésében, mint a mesék szegény legénye indult neki, hogy megtalálja az igazságát Budapesten, a Parlament előtt. Ez az út iszarándoklat, és ha látjátok nehezülő lépteit, gondoljatok arra, hogy a MAGYAR VÁLLALKOZÓ szimbolikus alakja ő, azé a MAGYAR VÁLLALKOZÓÉ, akinek
kiszívták életerejét, ingyen dolgoztatták, becsapták, kiszipolyozták
senkiházi rongyemberek, becstelenségből, csalásból, sikkasztásból
gazdagodott nímandok. Mellettük a jog, a hatalom, így a Laci féléknek nem maradt más, mint megcsókolni a feleségét, elbúcsúzni négy szép gyermekétől és elindulni az elveszejtett becsületért.


Írta: vargal Dátum: 2009. May 25. Monday, 20:37 (408 olvasás)
(Tovább... | 4818 betű van még | 3 Megjegyzés | Értékelés: 0)

 
A nemzet életveszélyes helyzetben van A Civil Összefogás Fórum I. Konferenciájáról
Civil kurázsi   - Ez az ország azért következmények nélküli ország, mert húsz év után is hiányzik a civil kontroll, a civil ellenőrzés a mindenkori kormányzati hatalom felett, hiányoznak azok az erős civil intézmények, amelyek kikényszerítenék az államhatalommal szemben az emberek akaratának és szándékainak érvényesülését - mondta Fricz Tamás politológus, a CÖF szóvivője a Civil Összefogás Fórumának első konferenciáján 2009. május 23-án Budapesten.

Az Óbudai Kulturális Központban tartott tanácskozáson Fricz Tamás hangsúlyozta: - Az elmúlt húsz évben megvalósult a pártállami, kádári rendszer totális restaurációja. Amíg Csehországban, a balti államokban, Lengyelországban, Horvátországban, Szlovéniában és részben Romániában a posztkommunista erők kisebb vagy nagyobb mértékben, de mindenképp háttérbe szorultak, addig Magyarországon a pártállami elit szinte sértetlenül megúszta a rendszerváltást. Ez sajnos egy szomorú és elkeserítő magyar hungarikum, sőt, szinte azt mondhatjuk: akik igazán jól jártak a piacgazdaság és a demokrácia kialakulásával, azok éppen a kádári nómenklatúra emberei. Jelenleg a posztkommunista hálózat soha nem látott mértékben megerősödött és átjárja az egész társadalmat. Vagyis a forma változott, a tartalom azonban nem - mondta a politológus.


Írta: vargal Dátum: 2009. May 25. Monday, 20:27 (158 olvasás)
(Tovább... | 10516 betű van még | Tovább | Értékelés: 0)

 
Megtalálták a Balatonba borult kajakost

 Megtalálták a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának búvárai annak a férfinak a holttestét, aki szombat este családjával a Balatonba borult egy kajakból.

 

 A férfi feleségével és nevelt gyermekével a parttól körülbelül 250 méterre kajakozott. Járművük feltehetően egy árok fölötti hullám miatt felborult, és mindhárman a vízbe estek. Jóllehet egyikükön sem volt mentőmellény, az anya és a gyermek ki tudott jutni a partra, a nevelőapa - egy 38 éves siófoki lakos - azonban elmerült a vízben.

Ismét bebizonyosodott, hogy a Balaton veszélyes is zud lenni, megfelelő tapasztalat és felkészülés nélkül senki ne merészkedjen a mély vízbe.

 A holttestet nem messze a borulás feltételezett helyszínétől fedezték fel.
A tragédia Siófoknál történt.

Varga


Írta: vargal Dátum: 2009. May 24. Sunday, 08:06 (196 olvasás)
(Tovább | Értékelés: 0)

7105 cikk (711 oldal, 10 hír/oldal)
[ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 | 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | 168 | 169 | 170 | 171 | 172 | 173 | 174 | 175 | 176 | 177 | 178 | 179 | 180 | 181 | 182 | 183 | 184 | 185 | 186 | 187 | 188 | 189 | 190 | 191 | 192 | 193 | 194 | 195 | 196 | 197 | 198 | 199 | 200 | 201 | 202 | 203 | 204 | 205 | 206 | 207 | 208 | 209 | 210 | 211 | 212 | 213 | 214 | 215 | 216 | 217 | 218 | 219 | 220 | 221 | 222 | 223 | 224 | 225 | 226 | 227 | 228 | 229 | 230 | 231 | 232 | 233 | 234 | 235 | 236 | 237 | 238 | 239 | 240 | 241 | 242 | 243 | 244 | 245 | 246 | 247 | 248 | 249 | 250 | 251 | 252 | 253 | 254 | 255 | 256 | 257 | 258 | 259 | 260 | 261 | 262 | 263 | 264 | 265 | 266 | 267 | 268 | 269 | 270 | 271 | 272 | 273 | 274 | 275 | 276 | 277 | 278 | 279 | 280 | 281 | 282 | 283 | 284 | 285 | 286 | 287 | 288 | 289 | 290 | 291 | 292 | 293 | 294 | 295 | 296 | 297 | 298 | 299 | 300 | 301 | 302 | 303 | 304 | 305 | 306 | 307 | 308 | 309 | 310 | 311 | 312 | 313 | 314 | 315 | 316 | 317 | 318 | 319 | 320 | 321 | 322 | 323 | 324 | 325 | 326 | 327 | 328 | 329 | 330 | 331 | 332 | 333 | 334 | 335 | 336 | 337 | 338 | 339 | 340 | 341 | 342 | 343 | 344 | 345 | 346 | 347 | 348 | 349 | 350 | 351 | 352 | 353 | 354 | 355 | 356 | 357 | 358 | 359 | 360 | 361 | 362 | 363 | 364 | 365 | 366 | 367 | 368 | 369 | 370 | 371 | 372 | 373 | 374 | 375 | 376 | 377 | 378 | 379 | 380 | 381 | 382 | 383 | 384 | 385 | 386 | 387 | 388 | 389 | 390 | 391 | 392 | 393 | 394 | 395 | 396 | 397 | 398 | 399 | 400 | 401 | 402 | 403 | 404 | 405 | 406 | 407 | 408 | 409 | 410 | 411 | 412 | 413 | 414 | 415 | 416 | 417 | 418 | 419 | 420 | 421 | 422 | 423 | 424 | 425 | 426 | 427 | 428 | 429 | 430 | 431 | 432 | 433 | 434 | 435 | 436 | 437 | 438 | 439 | 440 | 441 | 442 | 443 | 444 | 445 | 446 | 447 | 448 | 449 | 450 | 451 | 452 | 453 | 454 | 455 | 456 | 457 | 458 | 459 | 460 | 461 | 462 | 463 | 464 | 465 | 466 | 467 | 468 | 469 | 470 | 471 | 472 | 473 | 474 | 475 | 476 | 477 | 478 | 479 | 480 | 481 | 482 | 483 | 484 | 485 | 486 | 487 | 488 | 489 | 490 | 491 | 492 | 493 | 494 | 495 | 496 | 497 | 498 | 499 | 500 | 501 | 502 | 503 | 504 | 505 | 506 | 507 | 508 | 509 | 510 | 511 | 512 | 513 | 514 | 515 | 516 | 517 | 518 | 519 | 520 | 521 | 522 | 523 | 524 | 525 | 526 | 527 | 528 | 529 | 530 | 531 | 532 | 533 | 534 | 535 | 536 | 537 | 538 | 539 | 540 | 541 | 542 | 543 | 544 | 545 | 546 | 547 | 548 | 549 | 550 | 551 | 552 | 553 | 554 | 555 | 556 | 557 | 558 | 559 | 560 | 561 | 562 | 563 | 564 | 565 | 566 | 567 | 568 | 569 | 570 | 571 | 572 | 573 | 574 | 575 | 576 | 577 | 578 | 579 | 580 | 581 | 582 | 583 | 584 | 585 | 586 | 587 | 588 | 589 | 590 | 591 | 592 | 593 | 594 | 595 | 596 | 597 | 598 | 599 | 600 | 601 | 602 | 603 | 604 | 605 | 606 | 607 | 608 | 609 | 610 | 611 | 612 | 613 | 614 | 615 | 616 | 617 | 618 | 619 | 620 | 621 | 622 | 623 | 624 | 625 | 626 | 627 | 628 | 629 | 630 | 631 | 632 | 633 | 634 | 635 | 636 | 637 | 638 | 639 | 640 | 641 | 642 | 643 | 644 | 645 | 646 | 647 | 648 | 649 | 650 | 651 | 652 | 653 | 654 | 655 | 656 | 657 | 658 | 659 | 660 | 661 | 662 | 663 | 664 | 665 | 666 | 667 | 668 | 669 | 670 | 671 | 672 | 673 | 674 | 675 | 676 | 677 | 678 | 679 | 680 | 681 | 682 | 683 | 684 | 685 | 686 | 687 | 688 | 689 | 690 | 691 | 692 | 693 | 694 | 695 | 696 | 697 | 698 | 699 | 700 | 701 | 702 | 703 | 704 | 705 | 706 | 707 | 708 | 709 | 710 | 711 ]
 
Névnap
Ma 2018. 2. 24, szombat, Mátyás napja van.
Holnap Géza napja lesz.
 
Friss hírek
· Somogyban félszáz jelölt már indulhat a választásokon
· Kétezerháromszáznál is többen indulnának a 106 egyéni képviselõi helyért
· Gyurcsány ezúttal Miskolcon támadta elkeseredetten Orbánt
· Fegyveres készülõdés a Krímben
· Kezdõdik az angolnahalászat a Balatonon


[ További cikkek ]

 
Látogatók
Jelenleg 3 vendég és 0 regisztrált felhasználó olvas minket.

Névtelen látogató vagy. Ingyenesen regisztrálhatsz itt!

 
Ingatlan eladó
Felújított, összkomfortos falusi ház, nyugalmas kistelepülésen Siófoktól 7 km-re Siójuton. A ház teljesen a központba található, minden fontos dolog elérhető 5 perc sétával. A terület 2766 m2 területű, saját ásott kúttal rendelkezik, így gazdálkodásra kiválóan alkalmas.
• Építési mód: tégla
• Melegvíz ellátás és fűtés kombi kazánnal, de a felújított kéményekkel kályhafűtésre is van mód!
• Telek mérete:2766 m2
• Lakótér mérete:76 nm
• Szobák száma:2, nagyméretű egybeépített nappali-konyha, kamra, fürdőszoba.

Érdeklődni: Varga László, tel: 06/20/9350-322, e-mail: vargal@supraktv.hu

 
Szavazások
Hány kilót sikerült lefogynia eddig

5 kg
10 kg
15 kg
20 kg
Ennél többetEredmények
Szavazások

Szavazat: 8
Megjegyzés: 0

 
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Még nem vagy a felhasználónk? Regisztrálj, ingyenes!

 
Főportál hírei
·Több generációt is boldoggá tesz a vásárlás
·Volner: a magyar munkaerõ nem elég mobilis
·Járványküszöbön az influenzaszerû megbetegedések száma
·Konzervatív támogatással felvásárolták a Time magazin kiadóját
·Konzultáció ufókkal
·152 határsértõt tartóztattak föl a hétvégén
·A kormányt interpellálják a képviselõk
·Téliesre fordul az idõjárás a héten
·Devizahitelezés: liberálisok és konzervatívok közös bûne
·A hatos lottó nyerõszámai és nyereményei

Tovább...

 
Hegyi és Kiss Kft Autószerviz

 
Rácz Hús Kft.
 
Mindig friss hús-, és hentesáru,
szalámi-, és kolbászfélék
nagy választékban! 

 
Nyomtatvány-papír üzlet
-kaphatók naptárak, határidőnaplók
-girlandok termek díszítésére
- Nyomtatványok
- -Irodaszerek
- Leporellók
- Iskolafelszerelések
- Fénymásológépek
- Egyéb papíripari termékek
-

SIÓ – START Kft
Siófok Bajcsy-Zs. U. 58.
Tel/Fax.:84/314-342

 
Berta autószerelő
Berta autószerelő
az Ön szolgálatában!
 
Siófok, Devecseri G. u. 

 
Erika Panzió

 Erika Panzió

Siófok, Deák F. st. 65.

Telefonszám:(06-70) 234-5798 (84) 351-298
Fax:+36 84 351298
Email: erikapanzio@gmail.com


 
Horváth Könyvelő Iroda

 A Horváth Könyvelő Iroda vállalja:

gazdasági társaságok teljeskörű könyvelését,

bérszámfejtését, pénzügyi tanácsadást

horváthkft@mail.datanet.hu


 
Kürtőskalács eredeti recept szerint

Vásárokon, rendezvényeken keresse a

"kürcsi őskalács"

különféle ízű termékeit!Web site powered by PHP-NukeRSS 2.0 NewsRSS 2.0 ForumsRSS 2.0 DownloadsRSS 2.0 Links
Az oldalon található termék- és cégelnevezések tulajdonosaik védjegyoltalma alá eshetnek. A hozzászólások szerzőik tulajdonai, minden más tartalom: © 2007 Polgár Info. Minden jog fenntartva.

PHP-Nuke alapú webportál

Wolf Studio