FIGYELEM!!!
NyitólapPolgár Info portálok helye országszerteHelyi, országos hírekBelépésRegisztrációFórum
 
Bemutatkozás
· Városunkról
· Gazdaságunk
· Történelmünk
· Kultúránk
· Hagyományaink
· Hivatalok
· Kapcsolat, Impresszum

 
Hírek
 · Helyi hírek
 · Belföld
 · Külföld
 · Kultúra
 · Szabadidő
 · Tudomány
 · Hagyományok
 · Publicisztika
 · Életmód
 · Civil kurázsi
 · Magazin
 · Természet

 
Menük
· Főoldal
· Apróhirdetés
· Bannerek
· Bemutató oldalak
· GYIK
· Hirdetések
· Hírek archívuma
· Hírküldés
· Keresés
· Letöltések
· Magyar termék
· Naplók
· Olvasóink web ajánlata
· Országos Polgár Info
· Sakk
· Statisztikák
· Szavazások
· Személyes üzenetek
· Top 10
· Visszajelzés

 
Keresés itt
 
Számláló
Összesen


találatot kaptunk az oldal indítása óta:

 
Támogatók
Ez itt az Ön hirdetésének a helye
Mosolygás 

 
Takács Festék és Fakereskedés
Takács Festék és Fakereskedés

- Gerenda, tetőléc, tetőfólia
- Lambéria, vízzáró anyagok
- Szigetelő és ragasztóanyagok
- Külső-belső festékek
- OSB lapok – Barkácsáruk
- Tömítőanyagok
- Bituzsindely

Zamárdi, Siófoki u.
Kocsi Csárdától 300 m.
Tel:84/346.735, 06/30/994-7101
E-mail:takacsfa@citromail.hu 
SIOTRADE Alkatrészkereskedelmi Kft.
SIOTRADE Alkatrészkereskedelmi Kft.

Suzuki, Maruti,
keleti és nyugati gépjárműalkatrészek.

Nyitvatartás:

Hétfőtől péntekig: 9.00 – 17.00

Szombaton: 9.00 – 12.00

Cím: Siófok, Fő u. 7.
Tel./Fax: 84/313-525
Mobil: 20/96-84-993
E-mail: siotradekft@citromail.hu

 
Négy évszak kertészet
Négy évszak kertészet
 

 
Tegnap lépett életbe a Lisszaboni Szerzõdés
Külföld

 

 Életbe lépett kedden, december 1-jén az Európai Unió Lisszaboni Szerződése, amely hivatalos indoklása szerint „biztosítani fogja a szükséges jogi keretet és eszközöket ahhoz, hogy a kibővített unió meg tudjon felelni a jövő kihívásainak, és válasszal szolgáljon a polgárok által megfogalmazott igényekre".

 

 Úgynevezett reformszerződésről van szó, amely úgy korszerűsíti az EU helyenként még hatországosra tervezett formában működő intézményrendszerét, hogy az még további új tagállamok felvétele esetén is gördülékeny működést biztosítson. Nem egyszerű feladat egy olyan szervezetben, ahol esetenként huszonhét különféle nemzeti érdek között kell kompromisszumot találni. Így szólt a meseszerű indoklás, de mi a valóság? Reform, és korszerűsítés jelszóval tulajdonképpen egy országok felett álló, Európai kormány alakul, melynek helytartótanácsaivá sűllyednek a kormányok.

A Lisszaboni Szerződés a hatodik a nagy uniós szerződések sorában az alapító Római Szerződés (1957), az Egységes Európai Okmány (1987), a Maastrichti Szerződés (1992), az Amszterdami Szerződés (1997) és a Nizzai Szerződés (2001) után. Módosítja a hatályos EU- és EK-Szerződést, ám nem lép azok helyébe.

 

Aztán pedig lássuk a mesét:
Írta: vargal Dátum: 2009. December 02. Wednesday, 10:55 (189 olvasás)
(Tovább... | 6579 betű van még | Tovább | Értékelés: 0)

 
Feljelentette a siófoki rendõröket a VÉSZ
Helyi hírek

  A Vállalkozó Érdekvédelmi Szövetsége (VÉSZ) szerint a kazánfoglalás után a tartozással vádolt fővállalkozót pártolta a hatóság, ezért feljelentik a siófoki rendőrkapitányság munkatársait.

Büntetőfeljelentést tesz a Vállalkozások Érdekvédelmi Szövetsége (VÉSZ) a Siófoki Rendőrkapitányság egyes tisztjei ellen. A szervezet elnöke közleményében megfogalmazta: felháborítónak és elfogadhatatlannak tartják, hogy bár a kárvallott, tönkretett cégek együtt akarnak működni a rendőrséggel, annak egyes tisztjei jogsértő módon visszaélnek a bizalommal.

 

A VÉSZ november 19-én tulajdon-visszaszerzési akciót indított a Galerius fürdő mögötti apartmanházban. A szövetség aktivistái egy 100 millió forint értékű építőipari tartozás miatt léptek színre, és hogy a kárvallott keszthelyi vállalkozást, a Kemendy és Társa Kft-t segítsék, kiszerelték az épület központi kazánjának egyes alkatrészeit. Éliás Ádám, a VÉSZ elnöke akkor elmondta: akcióik „tisztasága” érdekében a kiszerelt tartozékokat minden esetben átadják a rendőrségnek. Ez Siófokon is megtörtént.


Írta: vargal Dátum: 2009. November 29. Sunday, 21:14 (160 olvasás)
(Tovább... | 3241 betű van még | Tovább | Értékelés: 0)

 
Mindennapossá vált a gyilkolás
Belföld

 Naponta jönnek a hírek az új, és újabb gyilkosságokról. A paletta változatos, szerepel benne rablási szándék, féltékenység, zavarodottság, vagy egyszerűen csak teljes emberi mivoltból történő kivetkőzés. Miért?

 Vegyük észre, hogy a folyamat tudatos politikai terv része! Gondolkodjunk honfitársaim!

Áldozat lehet bármikor Ön, családtagja,  gyermeke! Kérjük már számon nagyhangú, magabiztos politikusainkon mit művelnek velünk, és Hazánkkal – a mi pénzünkből fizetve!

 Egy kiragadott példa tegnapról:

 Halálos tragédia történt Polányban: a somogyi településen péntek éjjel megöltek egy embert. A Sonline információi szerint péntek éjjel megöltek egy embert Polányban. Úgy tudják, az eset a helyi kocsma környékén történt. A gyilkossággal kapcsolatban a Kaposvári Rendőrkapitányság szombat reggelre ígért bővebb felvilágosítást.

 

Varga


Írta: vargal Dátum: 2009. November 28. Saturday, 12:01 (163 olvasás)
(Tovább | Értékelés: 0)

 
Egy éves a Magyarok Szövetsége Mozgalom, amely a legerõsebb társadalmi önszervezõdés marad a jövõben is
Civil kurázsi

 Az a feladatunk, hogy megszervezzük azt a társadalmi erőt, amely képes megszervezni a magyar parlament felsőházát, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy a teljes nemzetet be tudjuk juttatni a parlamentbe. Csak így valósul meg a magyar nép minden tagjának érdekeit szolgáló igazi népképviseleti rendszer – hallhattuk Vukics Ferenctől, a Magyarok Szövetsége november huszonhatodikai kunszentmiklósi munkaértekezletén.

Az országos tanácskozáson a jelenlévő küldöttek elfogadták a Szövetség által kidolgozott új alaptörvény tervezetet, amely a Magyar Alkotmányosság Alaptörvénye nevet viseli. Az alaptörvény-tervezet közreadásával a Magyarok Szövetsége elő kívánja segíteni az alkotmányos rend helyreállításához vezető társadalmi folyamat elindítását. A társadalmi vitára bocsátott alaptörvény tervezet írásos formában is megjelent, amelynek 1500 példánya a munkaértekezleten elfogyott, de az utánnyomás hamarosan az újságárusoknál is megvásárolható lesz.


Írta: vargal Dátum: 2009. November 28. Saturday, 10:33 (146 olvasás)
(Tovább... | 3129 betű van még | Tovább | Értékelés: 0)

 
Városnap 2009
Helyi hírek

 

 November 27-én ünnepelte Siófok várossá nyílvánításának 41. évfordulóját. Erről a nevezetes eseményről minden évben ünnepélyes külsőségek között emlékezik meg a város önkormányzata, és lakossága. A Kálmán Imre Kulturális Központ színháztermében a Himnusz éneklésével kezdődött az ünnepség  Ezúttal is telt ház előtt gratulált a város fejlődéséhez  Jakó Géza a Somogy megyei Közgyűlés alelnöke.  Dr. Balázs Árpád, Siófok polgármestere.előbb a fok szó sokszínű alkalmazásáról adott elő egy  tréfás „értekezést”, majd az elmúlt év kiemelkedő fejlesztéseiról beszélt. Ezután következett a polgármesteri oklevelek kiosztása azoknak, akiknek a képviselőtestület a városért végzett tevékenységéért odaítélte. Kiosztották  a „Siófok barátja” elismerést, és a „Siófokért emlékérmet” is. Zárásként a Szózatot énekelte az ünneplő közönség.

Varga


Írta: vargal Dátum: 2009. November 28. Saturday, 10:24 (224 olvasás)
(Tovább | Értékelés: 0)

 
Tiltakoznak a balatoni települések
Helyi hírek

 A vendégéjszakák után fizetett idegenforgalmi adó, népszerű nevén a „kurtaxa” fontos bevételi forrás a jelentős idegenforgalmat fogadó településeken. Az eddig életben lévő jogszabály szerint minden forintjához két forint állami támogatás járt. Ezért ez egy jelentős forrást jelentett az érintett települések önkormányzatainak. Most a kormány ezt a támogatást akarja csökkenteni, ami nagy tiltakozást váltott ki a balatoni önkormányzatokból.


Írta: vargal Dátum: 2009. November 24. Tuesday, 11:02 (162 olvasás)
(Tovább... | 1428 betű van még | Tovább | Értékelés: 0)

 
M E G H Í V Ó
Civil kurázsi

 A Magyarok Szövetségének elöljárósága tisztelettel meghív minden Magyarok Szövetsége tagot és civil szervezetet, valamint a Szövetség alapelveivel egyetértő és együttműködni szándékozó embert éves országos munkaértekezletére 2009. november 26-ára a kunszentmiklósi sportcsarnokba.

Siófokról busz indul 26-án reggel 7.30 órakor a Víztoronytól. Jelentkezés: nov. 25. délig a  20/ 9350-322 telefonszámon.

Program:


Írta: vargal Dátum: 2009. November 23. Monday, 19:07 (163 olvasás)
(Tovább... | 1458 betű van még | Tovább | Értékelés: 0)

 
A gazdaságról magyarul: Ki csinálja a gazdaságpolitikát Magyarországon?
Belföld

Magyarország, amióta felvette az IMF kölcsönt, állandó felügyelet alatt van.

Az IMF képviselői rendszeresen jönnek és ellenőrzik, hogy a kormány betartja-e az IMF-nek tett igéreteit.Ezen túl még állandó képviseletet is nyitott nálunk az IMF, valószínüleg azért, hogy napi szinten is beleláthasson az ügyekbe. Ami ma Magyarországon történik, azt az IMF, a jelenlegi kormány megszorításpárti vezetőivel együtt találja ki, és foglalja írásba.

 

A szeptember 16–ki megállapodás például, amelyet Oszkó Péter és Simor András írt alá, tartalmazza a folyamatban lévő megszorítások főbb elemeit: az önkormányzatoktól elvonandó 80 milliárdot, a vasúti közlekedéstől elvenni tervezett 40 milliárdot, és az alsófokú oktatás megrövidítését jelentő 40 milliárdot. De nézzük a részleteket!


Írta: vargal Dátum: 2009. November 23. Monday, 09:51 (183 olvasás)
(Tovább... | 6294 betű van még | Tovább | Értékelés: 0)

 
MEGHÍVÓ Tv konferenciára
Belföld

Élni fog a nemzet, amely összetart” – Arany János

 MEGHÍVÓ

A Magyarok Szövetsége televíziós konferenciájára

Magyar Kultúra Alapítvány Székháza

Budapest, Budavár Szentháromság tér 6.

2009. november 22. vasárnap 10.00.

 

A Magyarok Szövetsége konferenciát szervez a magyar közösségi televíziózás megteremtése érdekében. A Szövetség motorja szeretne lenni a társadalom egészének szóló, minden korosztályt megszólító, nagy hatású és tiszta televíziózás létrejöttének. Várjuk mindazok részvételét, akik munkájukkal, szaktudásukkal és támogatásukkal részesei kívánnak lenni az igaz magyar televíziózás megteremtésének.


Írta: vargal Dátum: 2009. November 20. Friday, 19:27 (189 olvasás)
(Tovább... | 3452 betű van még | Tovább | Értékelés: 0)

 
Labant Csaba és Ada Siófokon
Helyi hírek }

 2009.okt.6-án találkozhattam először a Labant-házaspárral.Bevallom, akkor már sok-sok daluk meghallgatása után ,szinte megigézve vártam rájuk.T.Ágoston László könyvbemutatójára (Lenkey-huszárok c.kötet ) érkeztek a siófoki" Hotel Residence"-be,és gyönyörű énekkel, zenével járultak hozzá a rendezvény sikeréhez. Csabáékat következő alkalommal Siófokon a Magyarok Vására résztvevői hallgathatták meg.

 

  Szeretném, ha eddigi barátaikon, rajongóikon kívül minél többen megismernék, hívnák őket. Zenéjükön, mondanivalójukon keresztül felejthetetlen szeretet-élményben részesítik a hallgatóságukat.
Az előadott dalok a következő lemezükön hallhatóak lesznek. 


Írta: vargal Dátum: 2009. November 20. Friday, 19:15 (581 olvasás)
(Tovább... | 3389 betű van még | Tovább | Értékelés: 0)

7105 cikk (711 oldal, 10 hír/oldal)
[ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 | 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | 168 | 169 | 170 | 171 | 172 | 173 | 174 | 175 | 176 | 177 | 178 | 179 | 180 | 181 | 182 | 183 | 184 | 185 | 186 | 187 | 188 | 189 | 190 | 191 | 192 | 193 | 194 | 195 | 196 | 197 | 198 | 199 | 200 | 201 | 202 | 203 | 204 | 205 | 206 | 207 | 208 | 209 | 210 | 211 | 212 | 213 | 214 | 215 | 216 | 217 | 218 | 219 | 220 | 221 | 222 | 223 | 224 | 225 | 226 | 227 | 228 | 229 | 230 | 231 | 232 | 233 | 234 | 235 | 236 | 237 | 238 | 239 | 240 | 241 | 242 | 243 | 244 | 245 | 246 | 247 | 248 | 249 | 250 | 251 | 252 | 253 | 254 | 255 | 256 | 257 | 258 | 259 | 260 | 261 | 262 | 263 | 264 | 265 | 266 | 267 | 268 | 269 | 270 | 271 | 272 | 273 | 274 | 275 | 276 | 277 | 278 | 279 | 280 | 281 | 282 | 283 | 284 | 285 | 286 | 287 | 288 | 289 | 290 | 291 | 292 | 293 | 294 | 295 | 296 | 297 | 298 | 299 | 300 | 301 | 302 | 303 | 304 | 305 | 306 | 307 | 308 | 309 | 310 | 311 | 312 | 313 | 314 | 315 | 316 | 317 | 318 | 319 | 320 | 321 | 322 | 323 | 324 | 325 | 326 | 327 | 328 | 329 | 330 | 331 | 332 | 333 | 334 | 335 | 336 | 337 | 338 | 339 | 340 | 341 | 342 | 343 | 344 | 345 | 346 | 347 | 348 | 349 | 350 | 351 | 352 | 353 | 354 | 355 | 356 | 357 | 358 | 359 | 360 | 361 | 362 | 363 | 364 | 365 | 366 | 367 | 368 | 369 | 370 | 371 | 372 | 373 | 374 | 375 | 376 | 377 | 378 | 379 | 380 | 381 | 382 | 383 | 384 | 385 | 386 | 387 | 388 | 389 | 390 | 391 | 392 | 393 | 394 | 395 | 396 | 397 | 398 | 399 | 400 | 401 | 402 | 403 | 404 | 405 | 406 | 407 | 408 | 409 | 410 | 411 | 412 | 413 | 414 | 415 | 416 | 417 | 418 | 419 | 420 | 421 | 422 | 423 | 424 | 425 | 426 | 427 | 428 | 429 | 430 | 431 | 432 | 433 | 434 | 435 | 436 | 437 | 438 | 439 | 440 | 441 | 442 | 443 | 444 | 445 | 446 | 447 | 448 | 449 | 450 | 451 | 452 | 453 | 454 | 455 | 456 | 457 | 458 | 459 | 460 | 461 | 462 | 463 | 464 | 465 | 466 | 467 | 468 | 469 | 470 | 471 | 472 | 473 | 474 | 475 | 476 | 477 | 478 | 479 | 480 | 481 | 482 | 483 | 484 | 485 | 486 | 487 | 488 | 489 | 490 | 491 | 492 | 493 | 494 | 495 | 496 | 497 | 498 | 499 | 500 | 501 | 502 | 503 | 504 | 505 | 506 | 507 | 508 | 509 | 510 | 511 | 512 | 513 | 514 | 515 | 516 | 517 | 518 | 519 | 520 | 521 | 522 | 523 | 524 | 525 | 526 | 527 | 528 | 529 | 530 | 531 | 532 | 533 | 534 | 535 | 536 | 537 | 538 | 539 | 540 | 541 | 542 | 543 | 544 | 545 | 546 | 547 | 548 | 549 | 550 | 551 | 552 | 553 | 554 | 555 | 556 | 557 | 558 | 559 | 560 | 561 | 562 | 563 | 564 | 565 | 566 | 567 | 568 | 569 | 570 | 571 | 572 | 573 | 574 | 575 | 576 | 577 | 578 | 579 | 580 | 581 | 582 | 583 | 584 | 585 | 586 | 587 | 588 | 589 | 590 | 591 | 592 | 593 | 594 | 595 | 596 | 597 | 598 | 599 | 600 | 601 | 602 | 603 | 604 | 605 | 606 | 607 | 608 | 609 | 610 | 611 | 612 | 613 | 614 | 615 | 616 | 617 | 618 | 619 | 620 | 621 | 622 | 623 | 624 | 625 | 626 | 627 | 628 | 629 | 630 | 631 | 632 | 633 | 634 | 635 | 636 | 637 | 638 | 639 | 640 | 641 | 642 | 643 | 644 | 645 | 646 | 647 | 648 | 649 | 650 | 651 | 652 | 653 | 654 | 655 | 656 | 657 | 658 | 659 | 660 | 661 | 662 | 663 | 664 | 665 | 666 | 667 | 668 | 669 | 670 | 671 | 672 | 673 | 674 | 675 | 676 | 677 | 678 | 679 | 680 | 681 | 682 | 683 | 684 | 685 | 686 | 687 | 688 | 689 | 690 | 691 | 692 | 693 | 694 | 695 | 696 | 697 | 698 | 699 | 700 | 701 | 702 | 703 | 704 | 705 | 706 | 707 | 708 | 709 | 710 | 711 ]
 
Névnap
Ma 2018. 3. 20, kedd, Klaudia napja van.
Holnap Benedek napja lesz.
 
Friss hírek
· Somogyban félszáz jelölt már indulhat a választásokon
· Kétezerháromszáznál is többen indulnának a 106 egyéni képviselõi helyért
· Gyurcsány ezúttal Miskolcon támadta elkeseredetten Orbánt
· Fegyveres készülõdés a Krímben
· Kezdõdik az angolnahalászat a Balatonon


[ További cikkek ]

 
Látogatók
Jelenleg 3 vendég és 0 regisztrált felhasználó olvas minket.

Névtelen látogató vagy. Ingyenesen regisztrálhatsz itt!

 
Ingatlan eladó
Felújított, összkomfortos falusi ház, nyugalmas kistelepülésen Siófoktól 7 km-re Siójuton. A ház teljesen a központba található, minden fontos dolog elérhető 5 perc sétával. A terület 2766 m2 területű, saját ásott kúttal rendelkezik, így gazdálkodásra kiválóan alkalmas.
• Építési mód: tégla
• Melegvíz ellátás és fűtés kombi kazánnal, de a felújított kéményekkel kályhafűtésre is van mód!
• Telek mérete:2766 m2
• Lakótér mérete:76 nm
• Szobák száma:2, nagyméretű egybeépített nappali-konyha, kamra, fürdőszoba.

Érdeklődni: Varga László, tel: 06/20/9350-322, e-mail: vargal@supraktv.hu

 
Szavazások
Hány kilót sikerült lefogynia eddig

5 kg
10 kg
15 kg
20 kg
Ennél többetEredmények
Szavazások

Szavazat: 8
Megjegyzés: 0

 
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Még nem vagy a felhasználónk? Regisztrálj, ingyenes!

 
Főportál hírei
·Több generációt is boldoggá tesz a vásárlás
·Volner: a magyar munkaerõ nem elég mobilis
·Járványküszöbön az influenzaszerû megbetegedések száma
·Konzervatív támogatással felvásárolták a Time magazin kiadóját
·Konzultáció ufókkal
·152 határsértõt tartóztattak föl a hétvégén
·A kormányt interpellálják a képviselõk
·Téliesre fordul az idõjárás a héten
·Devizahitelezés: liberálisok és konzervatívok közös bûne
·A hatos lottó nyerõszámai és nyereményei

Tovább...

 
Hegyi és Kiss Kft Autószerviz

 
Rácz Hús Kft.
 
Mindig friss hús-, és hentesáru,
szalámi-, és kolbászfélék
nagy választékban! 

 
Nyomtatvány-papír üzlet
-kaphatók naptárak, határidőnaplók
-girlandok termek díszítésére
- Nyomtatványok
- -Irodaszerek
- Leporellók
- Iskolafelszerelések
- Fénymásológépek
- Egyéb papíripari termékek
-

SIÓ – START Kft
Siófok Bajcsy-Zs. U. 58.
Tel/Fax.:84/314-342

 
Berta autószerelő
Berta autószerelő
az Ön szolgálatában!
 
Siófok, Devecseri G. u. 

 
Erika Panzió

 Erika Panzió

Siófok, Deák F. st. 65.

Telefonszám:(06-70) 234-5798 (84) 351-298
Fax:+36 84 351298
Email: erikapanzio@gmail.com


 
Horváth Könyvelő Iroda

 A Horváth Könyvelő Iroda vállalja:

gazdasági társaságok teljeskörű könyvelését,

bérszámfejtését, pénzügyi tanácsadást

horváthkft@mail.datanet.hu


 
Kürtőskalács eredeti recept szerint

Vásárokon, rendezvényeken keresse a

"kürcsi őskalács"

különféle ízű termékeit!Web site powered by PHP-NukeRSS 2.0 NewsRSS 2.0 ForumsRSS 2.0 DownloadsRSS 2.0 Links
Az oldalon található termék- és cégelnevezések tulajdonosaik védjegyoltalma alá eshetnek. A hozzászólások szerzőik tulajdonai, minden más tartalom: © 2007 Polgár Info. Minden jog fenntartva.

PHP-Nuke alapú webportál

Wolf Studio